Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Α.Ε.Πυλαίας - Απόλλων Καλαμαριάς 40-46

Ντέρμπι το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο , με τα λάθη κυρίως να στοιχίζουν στην ομάδα της Πυλαίας.
Ισορροπημένο το δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα της Πυλαίας να μην αποφεύγει τα λάθη και την ομάδα του Απόλλων να τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο και να προηγείται 13-17 στα 25' και 40'' από το τέλος.
Σκορ ημιχρόνου 16-21.
Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για την Πυλαία που ισοφάρισε και προηγήθηκε με ένα πόντο 24-23.
Εκεί όμως τα λάθη επανήλθαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Απόλλων να προηγηθεί με 26-30 στα 2' και 24'' από το τέλος του δεκαλέπτου.
5' και 50'' από το τέλος του αγώνα , ο Απόλλων πήρε διαφορά 10 πόντων , διαμορφώνοντας το 30-40.
Ο Απόλλων πήρε διαφορά έως και 12 πόντους , όμως στο τέλος η Πυλαία μείωσε στους 6 χωρίς όμως να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.Διαιτητές :Παπαθανασίου - Μαλέτσιος.


Δεκάλεπτα:9-12,16-21,28-34,40-46

Α.Ε.Πυλαίας (Λίτσου ): Μητράγκα 2, Ζωγράφου , Πετρίδου 8 , Γρηγοριάδου , Βατσιτσίδου 15(2), Ζηβώνη 2 , Καρατζά 8, Γαλητσιάνου 5(1),Πλουμπή.

Απόλλων Καλαμαριάς ( Γκογκάκης ): Ιγγλέζου , Σταμπή 12(1) , Παλάνη , Καλαντίδου 8 , Ακσεχέρογλου 6 , Σολωμού 2, Γαϊτανίδου , Καϊμακτσή 16(2) , Γραμματικού , Παπαρέντη 2 .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *