Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου | Επίσημα σήμερα με εργομετρικές

Η χρονιά για την ομάδα της Ευρώπης επίσημα ξεκίνησε σήμερα με τις εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών στο εργομετρικό κέντρο Metrisis παρουσία των Coach Μελετιαδη, Τασούδη και Βαρδή καθώς και του GM Χριστοφορίδη Ανέστη. Τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν από τους ειδικούς συνεργάτες του εργαστηρίου και θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους Coach. Την Δευτέρα 20/8 στις 08:00 στο proponisis και στις 18:30 στο ΠΑΜΑΚ ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.


Αναγέννηση Ν.Ρ. – Ολύμπια Λάρισας 46-53

Συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα  η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου . Αυτή τη φορά έχασε στην έδρα της από την Ολύμπια Λάρισας , η οποία πήρε προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο και έφτασε σε διψήφια  διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου .
Η Αναγέννηση αντέδρασε όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 8-10, 21-35, 32-42, 46-53

Διαιτητές: Λαδάς-Θεοδωρίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ(Μύρβαλη): Κουλακιώτη, Καλομιτσίνη 7(1), Ταυροπούλου, Τζίκου 5(1), Καζαντζή, Μούρτου 11(1), Αγαθαγγελίδου, Ψαρρά 9(1), Παπαδάκη 1,  Βασλαματζή 3(1), Αθανασιάδου.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Δημητρέλια 1, Ντούρα,  Σουλιώτη 6(1), Κυριτσάκα 5(1), Παπαστεργίου, Λιάσκου, Μαρκούτη, Μαγδαλιανίδου 2, Κουτσουνούρη 23(2), Καλλίδη 16(1). 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *