ΓΣ Μενεμένης : Νένα Παγκαλίδου και Αλεξάνδρα Τζαβέλα #GouSou |Vid- Pics

Η Νένα Παγκαλίδου και η Αλεξάνδρα Τζαβέλα σχολιάζουν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν , με τη νέα τους ομάδα , ΓΣ Μενεμένης,  λίγο πριν τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του ΕΟΣ.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΔείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο facebook, Twitter, Instagram


Απόλλων Καλαμαριάς - Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 58-40 Α2 μπάσκετ γυναικών 20/11/2016

Ντέρμπι ήταν το πρώτο δεκάλεπτο , με την ομάδα του Νέου Ρυσίου να είναι πιο αποτελεσματική και να βρίσκει λύσεις από την περιφέρεια με την Ψαρά και να παίρνει μια μικρή διαφορά.
Η ομάδα του Ρυσίου συνέχισε να προηγείται και στο δεύτερο δεκάλεπτο , στην αρχή του οποίου ο Απόλλων αντιμετώπησε επιθετικό προβλημα.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το Ρύσιο έμεινε από επίθεση και μετά την καλή άμυνα και επίθεση του Απόλλωνα το σκορ μετατράπηκε σε 45-28.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλων απλά κράτησε και μεγάλωσε τη διαφορά.

Διαιτητές : Πράττος , Καρκαλέτσης.

Δεκάλεπτα: 11-14,22-23,45-28,58-40

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Σταμπή 7(1), Παπαρέντη, Τσίτσου 15(1), Παλλάνη , Καλαντίδου 10, Ακσεχέρογλου 15(1), Σολωμού 3, Φλώρου 4, Καϊμακτσή 4, Γραμματικού.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ(Μύρβαλη-Αποστολίδου): Μαραγκού, Κουλακιώτη, Καλομιτσίνη 2,Καζαντζή 3,  Ταυροπούλου 7, Τζίκου, Μούρτου 6, Αγαθαγγελίδου 5(1), Ψαρρά 9(3), Παπαδάκη 6, Βασλαματζή 2, Αθανασιάδου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *