Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου - Πας Γιάννινα 44-40 Α2 γυναυκών 30/10/2016

Το σημερινό παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και δε μπορεί να χαρκτηριστεί εύκολο από πλευράς Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.
Το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού . Το Ρύσιο μπροστά και τον ΠΑΣ από κοντά.
Στα 4 και 14 από το τέλος ο ΠΑΣ πλησίασε στον πόντο 39-38.
Στο τέλος κέρδισε η Αναγέννηση όντας πιο τυχερή.
Ο ΠΑΣ από την άλλη , παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτριών του , προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε . Μπορεί όμως και καλύτερα.
Η Αναγέννηση ψάχνει να βρει ακόμη τα πατήματά της . Παίκτριες όπως η Μούρτου , Καλομιτσίνη , Ψαρρά , Παπαδάκη , μπορεί να δίνουν ένα τόνο ποιότητας , όμως χρειάζεται ακόμη χρόνος για να " Δέσουν".
Ο ΠΑΣ παίρνει ανάσες με Ντόκου και Ξανθοπούλου και οι μικρές προσπαθούν και δίνουν τα μέγιστα. Παρ όλα αυτά , πρέπει να προσπαθήσει πολύ φέτος.

Διαιτητές : Θωμόπουλος , Χατζηκώστας
Δεκάλεπτα: 17-9,25-15,,36-27,44-40

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ( Μύρβαλη): Μαραγκού   , Κουλακιώτη 2 , Καλομιτσίνη 7 , Καζαντζή 2  , Μούρτου  8 , Αγαθαγγελίδου   , Ψαρρά 5(1)  , Ταυροπούλου   4, Τζίκου  7 , Παπαδάκη  9 , Αθανασιάδου  , Βασλαματζή   .

ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Ντόκου  23(3) , Γιωτίτσα Ε. 2    , Μεντεσίδου 7  , Ξανθοπούλου   6, Στεργιούλα  2 , Γιωτίτσα Δ.   , Κανή   , Μπουκουβάλα

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *