ΧΑΝΘ - ΚΑΣ Νέα Ραιδεστός 80 - 67 (67 - 67) U19M ΕΚΑΣΘ 2018 - 19 HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ εφήβων , της ημιτελικής φάσης της ΕΚΑΣΘ, μεταξύ της ΧΑΝΘ και της Νέας Ραιδεστού.
Ένας αγώνα ο οποίος πήγε στην παράταση , με την ομάδα της ΧΑΝΘ να παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση , με πολύ ωραίες φάσεις και από τις δυο ομάδες.

Παρακολουθείστε και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Συνέχιση συνεργασίας Κεσσεσίδου Π.Σ. Ευκαρπίας

Η ομάδα του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας, της αθλήτριας Κεσεσίδου Γεωργίας για άλλη μια χρονιά (αποκτήθηκε με ένα χρόνο υποσχετική από τους Τιτάνες Δράμας) . Πριν από την περσινή χρονιά ,όπου αγωνίστηκε με την ομάδα μας, η Γεωργία αγωνίστηκε στους Τιτάνες Δράμας από όπου κ ξεκίνησε και στον Ηρακλή . Πρόκειται για μία παίκτρια που καλύπτει τις θέσεις "2" και "1".
Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.75. Στην περσινή χρονιά όπου αγωνίστηκε,πέρα από τις ικανότητες της ως παίκτρια εκτιμήθηκε ,κυρίως,το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας της,Αυτά λοιπόν, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί ο Σύλλογος τα τελευταία 2 χρόνια,Με σκοπό οι παίκτριες των υποδομών να έχουν παραδείγματα μιας υγιούς ομάδας.Την ξανά καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *