Μακεδονικός: Μεγάλη εκδρομή για την ακαδημία μπάσκετ| Ανακοίνωση

Μεγάλη εκδρομή για την ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού στην Αθήνα 28 έως 30 Δεκεμβρίου.
Θα παρακολουθήσουμε στο γηπεδο του ΟΑΚΑ την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη επόμενη μέρα θα παίξουμε φιλικά με ομάδα της Αθήνας.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου μας από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Συνέχιση συνεργασίας Κεσσεσίδου Π.Σ. Ευκαρπίας

Η ομάδα του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας, της αθλήτριας Κεσεσίδου Γεωργίας για άλλη μια χρονιά (αποκτήθηκε με ένα χρόνο υποσχετική από τους Τιτάνες Δράμας) . Πριν από την περσινή χρονιά ,όπου αγωνίστηκε με την ομάδα μας, η Γεωργία αγωνίστηκε στους Τιτάνες Δράμας από όπου κ ξεκίνησε και στον Ηρακλή . Πρόκειται για μία παίκτρια που καλύπτει τις θέσεις "2" και "1".
Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.75. Στην περσινή χρονιά όπου αγωνίστηκε,πέρα από τις ικανότητες της ως παίκτρια εκτιμήθηκε ,κυρίως,το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας της,Αυτά λοιπόν, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί ο Σύλλογος τα τελευταία 2 χρόνια,Με σκοπό οι παίκτριες των υποδομών να έχουν παραδείγματα μιας υγιούς ομάδας.Την ξανά καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *