Μακεδονικός: Μεγάλη εκδρομή για την ακαδημία μπάσκετ| Ανακοίνωση

Μεγάλη εκδρομή για την ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού στην Αθήνα 28 έως 30 Δεκεμβρίου.
Θα παρακολουθήσουμε στο γηπεδο του ΟΑΚΑ την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη επόμενη μέρα θα παίξουμε φιλικά με ομάδα της Αθήνας.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου μας από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Επένδυση με Ζάχαρη και...Ριζόπουλο στον Παναθλητικό Συκεών Πειραματικό

Σε 2 φοβερές  κινήσεις προχώρησε η διοίκηση του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικό , δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως επενδύει στους μικρούς και φερέλπιδες αθλητές,  για το μέλλον του συλλόγου.
Έτσι ήρθε σε συμφωνία με Ζάχαρη  Κωνσταντίνο, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα  του GBA. 
Έναν παίχτη ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στα κλιμάκια της βορείου Ελλάδος τόσο της ΕΚΑΣΘ όσο και της Εθνικής Ελλάδος, με  έφεση στο σκοράρισμα και άνεση στο κατέβασμα της μπάλας.
Αναμένεται να βοηθήσει τόσο την εφηβική ομάδα, όσο και την Κ20 . Είναι σίγουρο πως με το πείσμα του, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και μια θέση στη 12άδα της ανδρικής ομάδας.
Είναι γεννημένος το 2000, έχει ύψος 1.87μ και είναι μια κίνηση που σίγουρα κάνει αίσθηση , καθώς τον παίχτη διεκδικούσαν  αρκετές ομάδες...


Επίσης η διοίκηση του Παναθλητικού Συκεών Πειραματικό , απέκτησε τον Ριζόπουλο Παναγιώτη , ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα του ΠΑΟΚ.  Αν και γεννημένος το 2001, αναμένεται να βοηθήσει την εφηβική ομάδα, καθώς θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στη Κ20...έχει υψος 1.85μ και δυνατό του στοιχείο είναι η άμυνα και η άνεση να βάζει την μπάλα στο καλάθι...

Με αυτές τις κινήσεις ο σύλλογος δυναμώνει ακόμα περισσότερο στην εφηβική ομάδα και δείχνει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.
Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί άλλη μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η διοίκηση καλωσορίζει  τα παιδιά και τους εύχεται  επιτυχίες και υγεία.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *