ΝΟΜΟΣ- ΣΕΘ 59- 71 Τελικός Κυπέλλου Εργασιακού 2018- 19 HL| Φωτορεπορτάζ

Στιγμιότυπα του τελικού κυπέλλου μπάσκετ , του εργασιακού πρωταθλήματος .
Κυπελλούχος ομάδα  η ομάδα των εκτελωνιστών και πολυτιμότερος παίκτης ο Βλάχος Τάσος.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα και εγγραφείτε στο κανάλι μας .


Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας από το GrSpotakia
Στέλιος Ηλιάδης : Θα επέστρεφα στον Απόλλων Καλαμαριάς

Για την κακή χρονιά του Πανθρακικού, το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και  για την πρώην του ομάδα τον ΠΑΟΚ,  μίλησε ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ηλιάδης σε σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η άτυχη χρονιά του Πανθρακικού

« Η χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή λόγω της πτώσης της ομάδας» ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού ποδοσφαιριστή που εξήγησε τους λόγους αυτής της πτώσης. « Η πτώση λογικά ήρθε από την μη αδειοδότηση της ομάδας, καθώς και τις μετεγγραφές που τελικά δεν έγιναν. Ο προπονητής είναι το αφεντικό της ομάδας. Δυστυχώς ή ευτυχώς τις αποφάσεις τις παίρνει αυτός , όσο χρονών και να είσαι πρέπει να περιμένεις να παίξεις για να μην βγεις από την ενδεκάδα. Παρόλα αυτά το κλίμα στα αποδυτήρια μεταξύ μας ήτανε πάρα πολύ καλό. Φυσικά, δεν υπήρχε η ψυχολογία να κάνεις προπόνηση είχαμε καταλάβει από νωρίς ότι θα πέφταμε». 

Ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς  και ο Μπερμπάτοφ

Ο ταλαντούχος παίκτης δεν παρέλειψε να πει την γνώμη του για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον Βλάνταν Ίβιτς δηλώνοντας χαρακτηριστικά: « Είναι απλός στην προπονητική , έχει πολλές προπονητικές ικανότητες. Ο Σαββίδης έκανε την καλύτερη κίνηση για να τον κρατήσει». Για τον Μπερμπάτοφ : « Είναι από τις δύο μεγαλύτερες μεταγραφές μαζί με τον Ριβάλντο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Περίμεναν όλοι στον ΠΑΟΚ να είναι Μέσσι. Τον θεωρώ μεγάλο παίκτη , μακάρι να έμενε αλλά δεν νομίζω να τον κρατήσουν. Δεν είχε τίποτα να αποδείξει στον ΠΑΟΚ.

Η πτώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου

« Όπως όλοι οι κλάδοι έτσι και το ποδόσφαιρο έχει πτώση. Παλιά στο ποδόσφαιρο έμπαιναν άτομα που το αγαπούσαν , τώρα δεν γίνεται αυτό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υποβαθμισμένο αρκετά. Σε όλη αυτή την ιστορία ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι ο κυρίαρχος» , δήλωσε στο τέλος αυτής της ενδιαφέρουσας συνέντευξης ο 29χρονος Στέλιος.

Της Στεφανίας ΠαπαγάλουΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *