Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Ο ΓΕΡΟΦΩΤΗΣ

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Γεροφώτη βρήκαν οι διοικούντες του συλλόγου τον άνθρωπο που θα ξεκινήσει τη νέα σελίδα για την ομάδα των Συκεών όσον αφορά τις εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του συλλόγου κάνοντας προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις και ύστερα από αρκετές συζητήσεις κατέληξε και έδωσε το χρίσμα στον έμπειρο coach.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

« Η διοίκηση του Παναθλητικού Πειραματικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γεροφώτη.

Με τον Δημήτρη Γεροφώτη, η διοίκηση του συλλόγου «έδωσε τα χέρια» την Δευτέρα το Βράδυ και την Παρασκευή ο Coach θα κάνει την 1η προπόνηση με τους παίχτες της ομάδος και τους παίχτες που είναι υπό δοκιμή και θα έχει την ευκαιρία να δει το υλικό της ομάδος μέσα στο γήπεδο. Ο coach κατά το παρελθόν ήταν στον παγκο του Θερμαϊκού Θέρμης, Χαλκηδόνας, Ερμή Λαγκαδά και Αιγινιακού, ομάδες με παρουσία σε Α2, Β’ & Γ’ Εθνική. Την περσινή χρονιά κάθισε στο πάγκο της νέας ομάδας του Eυόσμου, την ΔΕΚΑ.

Coach καλώς ήρθες στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είσαι μαζί μας για πολλά χρονιά,γιατί εμείς ΔΕΝ συνηθίζουμε να αλλάζουμε συχνά προπονητές.

Διπλά στον έμπειρο coach θα είναι άλλη μια σοβαρή προσωπικότητα στο χώρο του basket και εννοούμε τον γνώριμο μας Νίκο Σαριδάκη με μεγάλη καριέρα ως παίκτης του Μακεδονικού και με σημαντική παρουσία σε αρκετούς πάγκους ομάδων, ενώ οι Πόλυς Λαζαρίδης και Ηλίας Κουγιουμτζίδης θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα πλαισιώσουν το staff του αντρικού τμήματος»


Με εκτίμηση

Η διοίκηση του συλλόγουΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *