Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 41-57 (Προκριματικά νεανίδων ) ΒΙΝΤΕΟ


Σε πολύ γρήγορο ρυθμό και παίζοντας πολύ καλή άμυνα , αλλά και επίθεση η Ασπίδα προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-12.
Ο Απόλλων όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μια άλλη ομάδα. Με συνεχή πίεση και πολλά κλεψίματα κατάφερε να προηγηθείστο δεύτερο δεκάλεπτο με 19-30, και να περιορίσει την επίθεση της Ασπίδας στους 4 πόντους .
Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ασπίδα ισορόπισε το παιχνίδι , όμως δεν κατάφερε να μειώσει και το δεκάλεπτο έληξε 32-43.
Το τέτερτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρία τρίποντα από την Ασπίδα , με αποτέλεσμα η διαφορά να εξανεμιστεί και να φτάσει στους τέσσερις 41-45.
Εκεί ο Απόλλωνας πήρε τάιμ άουτ και αφυπνήστηκε. Η διαφορά μεγάλωσε ξανά με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει με νίκη του Απόλλωνα 41-57 και πρόκρηση στην επόμενη φάση.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *