Μακεδονικός | Δοκιμαστικές προπονήσεις - Tryouts

Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεις, για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο σύλλογο με σκοπό την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής τους.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη και αφορούν σε αγόρια γεννημένα από 2002 έως 2014 τα οποία θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων μέσω της γραμματείας του Μακεδονικού.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται οι κατάλληλες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά αρχικά την μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού, τους προπονητές, τις συνθήκες δουλειάς, καθώς και την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, με σκοπό κάθε αθλητής να διεκδικήσει το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030…

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 57-46 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Α2 27/03/2016 ( ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΙΗ ΚΩΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ )Πιο αποφασιστικός ήταν ο Παναθλητικός στη  σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη, αναγκάζοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Παναθλητικός μπήκε δυνατά και πήρε διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων την οποία και κράτησε μέχρι τέλους . 

Απίστευτη εμφάνιση από Τσαμπούρη , Αναστασιάδου , Τόσκα , Μπαμπικέρ και Κωτούλα. 


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-10, 31-22, 39-26, 57-46. 

 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΓΑΖΕΤΑΣ , ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ


ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ( ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) : ΚΩΤΟΥΛΑ 21 (3) , ΓΙΑΝΝΟΥΔΗ 1, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ 6, ΤΟΣΚΑ 7, ΚΑΛΟΜΙΤΣΙΝΗ 2, ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ 10 (1), ΚΩΣΤΑΝΑΚΗ 3(1), ΜΠΑΜΠΙΚΕΡ 4, ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ 3.


ΑΡΗΣ (ΑΤΑΚΤΙΔΗΣ) : ΚΙΛΑΖΙΔΟΥ 9 (1), ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ 2, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 9, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ 2, ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΘ, 2, ΑΚΣΕΧΕΡΟΓΛΟΥ 7(2), ΤΣΙΝΕΚΕ Ε. 5, ΤΡΑΝΤΑ 2, ΤΣΙΝΕΚΕ ΑΙΚ. 8(1).


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *