Δύναμη , Έκρηξη και Ισορροπία με τη Μάγδα Καραμπατζάκη | Vid - Pics

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ


Παρακολουθείστε τα βίντεο


ΖΕΣΤΑΜΑ: ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με ποδήλατο 5’. Ακολουθεί μια σειρά από δυναμικές διατάσεις και δρομικές και έπειτα εκτελούμε ένα κομμάτι ασκήσεων που περιλαμβάνουν την ενδυνάμωση του κορμού , κάτω άκρων και ισχύων.
Για την εκτέλεση αυτών των ασκήσεων θα χρειαστούμε ένα μίνι λάστιχο.


Άσκηση κορμού στο TRX: Εδώ απομονώνουμε την άσκηση στη κίνηση των χεριών. Το σώμα διατηρείται σε ευθεία και δουλεύουμε πλάγια μετατόπιση των χεριών και επαναφορά 4Χ10

Άσκηση ισορροπίας πάνω σε BOSU ball: Εκτελούμε κάθετα αλματάκια με αλλαγές των ποδιών επάνω 3Χ10+10

Άσκηση με αντίσταση: Εκτελούμε μετωπιαία πίβοτ με λάστιχο και medball 2Χ10+10 και το ίδιο με ραχιαίο πίβοτ 2Χ10+10

Άσκηση πλάτης στο TRX: Κρατώντας το σώμα σε ευθεία πάντα εκτελούμε κάμψεις πλάτης με έσω στροφή στο ανέβασμα των χεριών 3Χ10

Άσκηση με σχοινιά: Το σώμα σε θέση άμυνας με πόδια σταθερά λυγισμένα και ίσια πλάτη εκτελούμε «κύμματα» δουλεύοντας εναλλάξ τα χέρια (15’’) κ…

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΜΑΚΑΜΠΗ

Και όπως λένε οι Αμερικάνοι "Αν δε βγει να τραγουδήσει η χοντρή δεν τελειώνει τίποτα" . Έτσι και στο παιχνίδι του Αλεξάνδρειου ο Παναθλητικός έπαιξε θαυμάσια για ένα ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση . Στο δεύτερο όμως τα πράγματα άλλαξαν και η Μακαμπή πίεσε μέχρι να ισοφαρίσει 2' και 32'' από το τέλος , μια διαφορά δεκαοχτώ πόντων, και τελικά να πάρει τη νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Στον αγώνα έκανε την εμφάνισή του , για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του , ο Φωτιάδης , ο οποίος έδωσε ποιότητα με τους πόντους που πέτυχε αλλά και με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι , για όση ώρα έπαιξε.

 Τα δεκάλεπτα:    11-25 , 23-38, 44-50, 71-70.
Διαιτητές: Γκούμας-Δαμίγος-Καρκαλέτσης
ΜΑΚΑΜΠΗ (Καραμιχάλης-Κυρκόπουλος): Ρόπουτης 10, Αγρότης 16, Κοντός, Θώμος Ι. 15(5), Μπέλλος, Μολυβάς, Αρούχ 19(2), Μπουίντας, Θώμος Π., Μπακιρτζίδης, Παναγιωτίδης 2, Ανδρεάδης 9(2).
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ  (Τσεσμετζής-Κουλακιώτης): Βογιατζής Λ. 12(4), Φωτιάδης 8(1), Τσεσμετζής 13(1), Μαδεμλής, Κεχαγιάς, Βογιατζής Δ. 3, Καλούτσικος 24, Κοϊμτζόγλου 4(1), Γιώρτσιος, Γιαννακός, Μπάκος 6, Κασούρας.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ