ΓΣ Μενεμένης : Νένα Παγκαλίδου και Αλεξάνδρα Τζαβέλα #GouSou |Vid- Pics

Η Νένα Παγκαλίδου και η Αλεξάνδρα Τζαβέλα σχολιάζουν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν , με τη νέα τους ομάδα , ΓΣ Μενεμένης,  λίγο πριν τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του ΕΟΣ.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΔείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο facebook, Twitter, Instagram


ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ- ΕΥΚΑΡΠΙΑ 52 -29 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Από κακό έως μέτριο το παιχνίδι στο κλειστό του Επταπυργίου και οι λόγοι πολλοί. Η κακή διαιτησία και τα πολλά λάθη των δυο ομάδων δεν άφησαν περιθώριο για να απολαύσουν οι φίλαθλοι καλό μπάσκετ. 
Ο Παναθλητικός ήταν καλός σε δυο δεκάλεπτα όπου και μπόρεσε να πάρει μια διαφορά και να την κρατήσει μέχρι τέλους παίρνοντας , θα πει κανείς εύκολα τη νίκη τη νίκη .
Η ομάδα της Ευκαρπίας έδειξε καλά στοιχεία και πολύ καλές μονάδες . Και αυτή όμως δεν έδειξε καλό ομαδικό πρόσωπο και γνώρισε την ήττα, παρόλο που στο δεύτερο δεκάλεπτο μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και να μειώσει την εις βάρος της διαφορά από τους δεκαπέντε στους οχτώ. 

Τα δεκάλεπτα : 19-5, 27-19, 44-24, 52-29.
Διαιτητές: ΛΑΣΠΑ - ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ) : ΤΣΙΛΙΦΩΝΗ 6, ΚΟΥΖΛΟΓΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ 1, ΤΣΕΛΕΠΗ 1, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΑΘΗ 1, ΜΕΛΕΝΙΚΙΩΤΟΥ 2, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 6, ΤΖΕΛΟΥ 6, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ 7, ΚΛΙΜΑΤΣΑΚΗ 13, ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ 9 (1)

ΕΥΚΑΡΠΙΑ ( ΜΠΟΖΟΣ) : ΓΚΑΤΣΟΥ 1, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ, ΣΑΡΙΔΟΥ 3, ΜΠΕΤΑ 9, ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ 1, ΔΗΜΟΥ 2, ΑΤΑΚΤΙΔΟΥ 5, ΚΟΜΙΔΟΥ, ΑΘΑΝΑΤΟΥ 8

ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *