ΓΣ Μενεμένης : Νένα Παγκαλίδου και Αλεξάνδρα Τζαβέλα #GouSou |Vid- Pics

Η Νένα Παγκαλίδου και η Αλεξάνδρα Τζαβέλα σχολιάζουν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν , με τη νέα τους ομάδα , ΓΣ Μενεμένης,  λίγο πριν τη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του ΕΟΣ.

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΔείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο facebook, Twitter, Instagram


ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ - Π.Σ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 55-69

Εύκολα πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Ελπίδας ο Π.Σ.Πειραματικό. Ένα  ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο και η εκτόξευση της διαφοράς στο 21-43 στο τέλος ήταν και το καθοριστικό σημείο για την έκβαση του παιχνιδιού.
Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ο Π.Σ.Πειρματικό έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και έφτασε εύκολα στη νίκη , παρά τη γενναία και φιλότιμη προσπάθεια της Ελπίδας να επανέλθει στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 21-43, 39-51, 55-69.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΟΡΤΟΣ, ΦΟΥΝΤΖΙΛΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ( ΚΑΠΝΙΑΣ , ΜΥΤΡΙΔΗΣ) ΤΑΡΠΑΓΚΟΣ 6, ΠΕΓΙΑΣ 3(1), ΦΛΩΡΟΣ 6(2), ΜΟΥΜΟΓΛΟΥ 6(1), ΕΙΚΟΣΙΔΥΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  4, ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ 6, Χ''ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ 5, ΦΛΙΩΝΗΣ, ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ 5, ΠΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΓΟΥΒΙΑΣ 3, ΤΟΥΠΟΣ 11.

Π.Σ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ( ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ, ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ) ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Λ. 9(1), ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Δ. 11(2) , ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ 2, ΠΡΑΝΤΖΟΣ 17(2) ,  ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ 10, ΚΟΪΜΤΖΟΓΛΟΥ 4, ΓΙΩΡΤΣΙΟΣ 5(1) , ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ 2, ΜΠΑΚΟΣ, ΚΑΣΟΥΡΑΣ 9 (1), ΚΙΡΚΙΝΕΖΙΑΔΗΣ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *