Ηρακλής - Άρης 34 - 54 Κύπελλο Γυναικών ΕΚΑΣΘ

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του κυπέλλου γυναικών τηε ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Ηρακλή (Κ18) και του Άρη (Κ18)  .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 
Δείτε τις φωτογραφίες της ημέρας και ακολουθείστε μας στο facebook , Instagram , Twitter

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 52-16 ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ( ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ)

Σε διακοπή κατέληξε το παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων νεανίδων μπάσκετ του Παναθλητικού Συκεών και της Τριανδρίας που έγινε στις 20-01-2014 στην έδρα του Παναθλητικού.
Η διακοπή έγινε στα μισά της τρίτης περιόδου , αφού η ομάδα του Αχιλλέα τριανδρίας "ξέμεινε" από παίκτριες λόγω, τραυματισμών.
Από την αρχή του αγώνα έως και τη διακοπή του κατάφεραν να τραυματιστούν τέσσερις παίκτριες από την ήδη αποδεκατισμένη ομάδα της Τριανδρίας , η οποία απαρτιζόταν οχτώ παίκτριες.
Στον αγωνιστικό τομέα , φιλότιμη ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες του Αχιλλέα στην πολύ δυνατή ομάδα του Παναθλητικού παρά τις απώλειες.
Από την αρχή η ομάδα του Παναθλητικού πήρε κεφάλι και με πίεση σε όλο το γήπεδο και συνεχόμενους αιφνιδιασμούς,  μέχρι και τη διακοπή του αγώνα μεγάλωνε τη διαφορά .
Από τη δεύτερη περίοδο και μέχρι το 26'  τραυματίστηκαν τέσσερις παίκτριες του Αχιλλέα ξεκινώντας από την πολύ καλή , μέχρι εκείνη τη στιγμή Σταμούλη.  Ο προπονητής του Αχιλλέα δήλωσε αδυναμία συνέχισης του αγώνα και το παιχνίδι διεκόπη.
Το σκορ μέχρι εκείνη τη  στιγμή ήταν 52-16.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *