ΒΑΟ - ΠΑΟΚ 63 - 97 U18M ΕΚΑΣΘ 2018 - 19 HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ εφήβων της ΕΚΑΣΘ, μεταξύ του ΒΑΟ και του ΠΑΟΚ .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΝΕΟΣ ΚΑΦΕΣ VERGNANO 1882

Πρόκειται για μια εξαιρετική ποικιλία καφέ με πλούσιο άρωμα και απολαυστική κρέμα.
 
Μάλιστα ο γνωστός Chef Gordon Ramsey όταν τον ρωτήσανε την άποψη του, είπε χαρακτηριστικά "A Remarkably Sublime Coffee”, δηλαδή ένας "Αξιοσημείωτα Υπέροχος καφές".
Εδώ και τέσσερις γενεές για την οικογένεια Vergnano ο καφές αποτελεί τέχνη, παράδοση και δέσμευση.

Πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε από το 1882 όταν ο Domenico Vergnano, παππούς των
σημερινών ιδιοκτητών, δημιούργησε ένα μικρό καφεκοπτείο στο Κιέρι το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Τορίνο. Το κατάστημα σύντομα εξειδικεύτηκε στο ψήσιμο και την πώληση του καφέ.

Στη δεκαετία του 30 η εταιρία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη χάρη στην αγορά φυτείας καφέ στην Κένυα αλλά και στην λειτουργία τριών νέων αποθηκών στο Τορίνο, Άλμπα και Κιέρι.

Στη δεκαετία του 70 με την κατασκευή των εγκαταστάσεων στην Σάντενα, ο Vergnano εδραιώνεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς καφεκόπτες της Ιταλίας.

Μια πολύ σημαντική επιτυχία σημειώθηκε το 1986, η συγχώνευση με την Casa del Caffe του Τορίνο.

Πρόκειται για την εταιρία ηγέτη στην ποιότητα που εξυπηρετεί στις μέρες μας πάνω από 2,000 πελάτες στην περιοχή του Τορίνο. Με εγκαταστάσεις 8,000 τετραγωνικών μέτρων, με εννέα αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και με διψήφιο αριθμό αύξησης τζίρου από το 2001 μέχρι και σήμερα, η εταιρία Vergnano τοποθετείται στην έκτη θέση παραγωγών και έχει τις δυνατότητες να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *