Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Ο Μακεδονκός ευχαριστεί τον Δημήτρη Ντισλή | Vid Highlights


Ο Α.Σ.Μακεδονικός, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο με λύπη αποχαιρετά από την ομάδα τον αρχηγό , Δημήτρη Ντισλή.

Ο Δημήτρης τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ο φυσικός ηγέτης της και η ήρεμη δύναμη της ομάδας, με την προσφορά του να μη επικεντρώνεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στην ισχυρή και μαχητική του προσωπικότητα η οποία ενέπνευσε συμπαίκτες και φιλάθλους.

Για πολλούς λόγους λοιπόν έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Συλλόγου μας  και τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα πρόσφερε στον Μακεδονικό, καθώς βοήθησε σε μέγιστο βαθμό στο να επανέλθει ο ιστορικός σύλλογος στις μεγάλες κατηγορίες των Εθνικών πρωταθλημάτων μετά από πολλά χρόνια.

Ο Μακεδονικός αντιμετώπισε με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση τον Δημήτρη δίνοντας τον τίτλο του αρχηγού όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στον σύλλογο. Η θέση του στην ομάδα δεν περιορίστηκε από τις συμβατικές μας υποχρεώσεις και η άποψή του πάντα ήταν και θα συνεχίσει να είναι θεμελιώδους σημασίας για τον Σύλλογο.  Για αυτόν τον λόγο αποδεχθήκαμε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, παρά την προσπάθεια των διοικούντων να συνεχίσει στον σύλλογο.

Δημήτρη Ντισλή σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερες όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο,  με υγεία σε σένα και στην πανέμορφη οικογένειά σου και φυσικά θα σου ευχηθούμε εις το επανιδείν......γιατί η πόρτα του συλλόγου μας για σένα θα είναι πάντα ανοιχτή.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *