Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Ο Μακεδονικός απέκτησε τον 24χρονο Ισίδωρο Τσινόπουλο


Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει άλλη μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την επόμενη χρονιά, αυτή του 24χρονου γκαρντ, ύψους 1,91, Ισίδωρου Τσινόπουλου.

Ο Τσινόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» πραγματοποιώντας πέρυσι εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Εύαθλου Πολυκάστρου, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Αχαγιάς ‘82, την ΜΕΝΤ και τον Π.Σ.Ευκαρπίας έχοντας παραστάσεις από Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον αθλητή και του εύχεται μία υγιής και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *