ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διήμερο ανοιχτών προπονήσεων στην Ελπίδα Αμπελοκήπων με Γουναριδη

Η ανανεωμένη Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων συνεχίζει τις προπονήσεις, με την καθοδήγηση του Σταύρου Γουναρίδη.
Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις  τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη! Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (ΠΕΜΠΤΗ 21/6 στις 8.15μμ & ΤΡΙΤΗ 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010. Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το ΝΕΟ εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης κ…

Με επιτυχία η εκδήλωση - Τελετής Λήξης της ακαδημίας “Future Stars” του Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ Καλαμαριάς. Φωτορεπορτάζ


Στην εκδήλωση πρώτος τον λόγο πήρε ο coach Θανάσης Κυρκούσης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία, αναφέρθηκε στη συνεχή αύξηση των συμμετοχών και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο.

Ο coach Γιάννης Πολίτης τόνισε τις διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων με ιδιαίτερη μνεία στο ΜΙΝΙ αγοριών, το οποίο αήττητο στον 12ο όμιλο του Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ αναδείχθηκε πρώτο.  Ακόμη αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  στο  Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ. Τέλος και στο τμήμα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ για την αξιέπαινη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.                                                              Επίσης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη τους και τους προπονητές για τη μεγάλη τους προσφορά και προσπάθεια.  

Στην συνέχεια τιμήθηκε ο επίσημος προσκεκλημένος από την ακαδημία, assistant coach του ΑΡΗ Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες & μετάλλια στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων.
  
Σε όλους τους αθλητές & αθλήτριες των τμημάτων της ακαδημίας μοιράστηκαν  αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 11-12 Σεπτεμβρίου 2018.                                                                                                         Τέλος, πριν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, οι γονείς με αντιπρόσωπο τον Άκη Αξιώτη  τίμησαν με έπαθλα τους προπονητές Ι. Πολίτη, Θ. Κυρκούση και Δ. Παπαδόπουλο για  την μεγάλη προσφορά & προσπάθεια σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *