Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Παραμένει η Καλομιτσίνη στο Ρύσιο


Η Έλλη Καλομιτσίνη παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου . Η ομάδα του Ρυσίου φαίνεται πως θέλει να χτίσει στην ίσως καλύτερη παίκτρια του , η οποία κάθε χρόνο ανεβάζει ρυθμούς , παρά τα προβλήματα - μικροτραυατισμούς  που την ταλαιπωρούν κατά καιρούς.

Διαβάστε τι δήλωσε μετά την ανανέωση:
"Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αναγέννηση. Εύχομαι υγεία σε όλες τις συναθλήτριες μου και μη..Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι πιο δημιουργική  σε όλους τους τομείς , σε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα , έτσι ώστε να ανεβάσουμε του Ελληνικό γυναικείο μπάσκετ , και πάντα με στόχους  . Καλό καλοκαίρι σε όλους.."


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *