Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Μακεδονικός | Ανανέωσαν Δημήτρης Μύθου και ο Σίμος Κουντουρατζόγλου


Δυναμικά στο προγραμματισμό για την Β’ Εθνική κατηγορία μπήκε ο Μακεδονικός καθώς ανανέωσε την εξαιρετική εδώ και δυόμιση χρόνια συνεργασία του με τον πολύπειρο προπονητή Δημήτρη Μύθου και για την επόμενη χρονιά.

Εκτός από τον προπονητή ανανέωσε με την ομάδα του Μακεδονικού και ένας εκ των κορυφαίων παιχτών του συλλόγου για την προηγούμενη χρονιά, ο Σίμος Κουντουρατζόγλου, οποίος σημείωσε πέρυσι συνολικά 371 πόντους με την ομάδα του Μακεδονικού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται καλή δύναμη και στους δύο και να πετύχουν όλους τους στόχους που έθεσαν με την ομάδα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *