ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Πετυχημένη η ημερίδα του Α.Σ.Μακεδονικού για τον εκφοβισμό και το bullying


Ο Α.Σ.Μακεδονικός και η παιδοψυχολόγο του συλλόγου Μυρτώ Στάγκου, με αφορμή των πολλών αθλητών της ακαδημίας που δραστηριοποιούνται στα διάφορα αθλήματα του συλλόγου μας, διοργάνωσαν μαζί με τους εκπροσώπους του προγράμματος «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» και της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., την Δευτέρα 30 Απριλίου,  την άκρως ενημερωτική ημερίδα για τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αθλητές αλλά και γονείς όπου εκτός από το ότι ενημερώθηκαν, τους δόθηκε και ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούν αισθάνονται πλέον ότι έχουν έναν σύμμαχο για την αντιμετώπιση εκφοβιστικών συμπεριφορών, δείχνοντας τέλος σε όλους ότι μέσω της άμεσης επικοινωνίας των παιδιών με τους μεγαλύτερους πετυχαίνετε η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των μορφών εκφοβισμού.
Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com, παιδιά 10 έως 18 ετών και ενήλικοι, γονείς και εκπαιδευτικοί, που επηρεάζονται από το φαινόμενο του εκφοβισμού έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ανώνυμα και δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *