Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Πετυχημένη η ημερίδα του Α.Σ.Μακεδονικού για τον εκφοβισμό και το bullying


Ο Α.Σ.Μακεδονικός και η παιδοψυχολόγο του συλλόγου Μυρτώ Στάγκου, με αφορμή των πολλών αθλητών της ακαδημίας που δραστηριοποιούνται στα διάφορα αθλήματα του συλλόγου μας, διοργάνωσαν μαζί με τους εκπροσώπους του προγράμματος «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» και της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., την Δευτέρα 30 Απριλίου,  την άκρως ενημερωτική ημερίδα για τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αθλητές αλλά και γονείς όπου εκτός από το ότι ενημερώθηκαν, τους δόθηκε και ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούν αισθάνονται πλέον ότι έχουν έναν σύμμαχο για την αντιμετώπιση εκφοβιστικών συμπεριφορών, δείχνοντας τέλος σε όλους ότι μέσω της άμεσης επικοινωνίας των παιδιών με τους μεγαλύτερους πετυχαίνετε η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση των μορφών εκφοβισμού.
Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.livewithoutbullying.com, παιδιά 10 έως 18 ετών και ενήλικοι, γονείς και εκπαιδευτικοί, που επηρεάζονται από το φαινόμενο του εκφοβισμού έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ανώνυμα και δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *