ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ο Μακεδονικός στη Β' Εθνική- Δηλώσεις και πανηγυρισμοί


Διπλή γιορτή φέτος για τον ιστορικό Μακεδονικό , ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια της ίδρυσης του αλλά και την άνοδο στη Β΄εθνική μπάσκετ ανδρών , δυο αγωνιστικές από τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.
Τελικά ο στόχος επετεύχθη και ο Μακεδονικός , αν και αξίζει περισσότερα , θα βρίσκεται εκεί που είχε σκοπό να τον "στείλει" εξ αρχής ο υπεύθυνος του μπασκετικού τμήματος,  Κώστας Παπαχρήστου . 
Από κει λοιπόν φέτος και με τη σωστή - ορθή λογική του παραπάνω ,είναι βέβαιο ότι ο Μακεδονικός με μικρά , αλλά θετικά σταθερά βήματα , θα βρεθεί εκεί που του αξίζει.
Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *