Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Ο Μακεδονικός στη Β' Εθνική- Δηλώσεις και πανηγυρισμοί


Διπλή γιορτή φέτος για τον ιστορικό Μακεδονικό , ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια της ίδρυσης του αλλά και την άνοδο στη Β΄εθνική μπάσκετ ανδρών , δυο αγωνιστικές από τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.
Τελικά ο στόχος επετεύχθη και ο Μακεδονικός , αν και αξίζει περισσότερα , θα βρίσκεται εκεί που είχε σκοπό να τον "στείλει" εξ αρχής ο υπεύθυνος του μπασκετικού τμήματος,  Κώστας Παπαχρήστου . 
Από κει λοιπόν φέτος και με τη σωστή - ορθή λογική του παραπάνω ,είναι βέβαιο ότι ο Μακεδονικός με μικρά , αλλά θετικά σταθερά βήματα , θα βρεθεί εκεί που του αξίζει.
Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *