ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Παναθλητικός Συκεών |Ανανέωσε η Διαβολεμένου |Ανακοίνωση


O Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Βιβή Διαβολεμένου η οποία τη σεζόν 2018 – 2019 θα είναι η head coach της γυναικείας ομάδας στην Α2 γυναικών.

Μετά την εξαιρετική παρουσία της στο τμήμα νεανίδων αλλά και στα τμήματα υποδομής, η coach Βιβή αναλαμβάνει μια ομάδα που είναι «υποχρεωμένη» να είναι σε υψηλό επίπεδο και να έχει πάντα ως στόχο την επιστροφή της στην Α1. Βέβαια την επόμενη χρονιά με εισήγηση της coach θα προωθηθούν στην γυναικεία ομάδα αρκετά νεαρά ταλέντα του συλλόγου  ούτως ώστε να πάρουν την ευκαιρία, από τα 16 και 17 τους να αγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Βέβαια τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προσπάθεια για παραμονή αρκετών ελληνίδων από το υφιστάμενο ρόστερ ενώ ο σύλλογος έχει προσδιορίσει και τους μεταγραφικούς του στόχους μεταξύ κορυφαίων αθλητριών της Θεσσαλονίκης.

Άμεση συνεργάτιδα της coach Βιβής θα είναι η Ελεάνα Γιαννάτση η οποία την τελευταία 2ετία έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής με όλα τα τμήματα του συλλόγου τα οποία ασχολήθηκε. Η coach Ελεάνα θα είναι παράλληλα και head coach των τμημάτων νεανίδων και mini κοριτσιών του συλλόγου.

Η Βιβή Διαβολεμένου δήλωσε για την επέκταση της συνεργασίας: «Μετά από μια πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα του Παναθλητικού την χρόνια που πέρασε, ανανεώσαμε την συνεργασία μας και για την επόμενη χρονιά. Ο Παναθλητικός είναι ένα πολύ οργανωμένο και εξαιρετικά υγιές σωματείο με όραμα και φιλοδοξίες για το μπάσκετ γυναικών. Οπότε ως σύλλογος είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και του χρόνου. Επίσης θα πρέπει να τονίσω ότι η ανάπτυξη του σε τμήματα ακαδημιών είναι εντυπωσιακή και αυτή η διαδρομή μας μεγαλώνει την ευθύνη να προωθήσουμε τα νέα παιδιά του συλλόγου στην γυναικεία ομάδα και αυτό θα γίνει και τη φετινή χρονιά».

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *