ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού


Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη των δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων, για αθλητές γεννημένους από 2002 έως και 2005, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) και εφόσον ικανοποιήσουν, θα ενταχθούν στο ρόστερ των τμημάτων αναλόγως ηλικίας.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται όλες οι απαραίτητες βάσεις για την εξέλιξη των αθλητών με την βοήθεια καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο μπάσκετ ώστε να διεκδικήσουν το όνειρο που τους αξίζει.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου στον Κόμβο Ευκαρπίας, με βάση το υπάρχον πρόγραμμα προπονήσεων της ακαδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030.921.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *