Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Έναρξη δοκιμαστικών προπονήσεων στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού


Η ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη των δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων, για αθλητές γεννημένους από 2002 έως και 2005, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) και εφόσον ικανοποιήσουν, θα ενταχθούν στο ρόστερ των τμημάτων αναλόγως ηλικίας.

Στην ακαδημία μπάσκετ του Μακεδονικού παρέχονται όλες οι απαραίτητες βάσεις για την εξέλιξη των αθλητών με την βοήθεια καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου πάνω στο μπάσκετ ώστε να διεκδικήσουν το όνειρο που τους αξίζει.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου στον Κόμβο Ευκαρπίας, με βάση το υπάρχον πρόγραμμα προπονήσεων της ακαδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας του Μακεδονικού, Κώστα Παπαχρήστου στο 6972.030.921.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *