ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Κλωνάρας Δημήτρης : Έτοιμος να πετάξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο μικρός του ΠΑΟΚ


Ο Δημήτρης Κλωνάρας του ΠΑΟΚ μετά τις περσινές εμφανίσεις του, στο πανευρωπαϊκό στην Βουλγαρία με την εθνική ομάδα παίδων όταν και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και άνοδο στην Α κατηγορία αήττητοι αλλά και η προοπτική εξέλιξης του , έχει ήδη απασχολήσει τους σκάουτερ και προπονητές  που βρίσκονται στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αρκετά κολέγια έχουν έρθει σε επαφή με τον ίδιο ή με τον εκπρόσωπο του( Παλιάντζα Βασίλη )  για να του προσφέρουν πλήρη υποτροφία , με σκοπό , φυσικά , να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μετά το επόμενο καλοκαίρι που ενηλικιώνεται για να αγωνιστεί στο κορυφαίο κολεγιακό επίπεδο μπάσκετ του κόσμου .

Σύμφωνα με τις τελυταίες πληροφορίες , Τα κολλέγια που βρίσκονται πιο κοντα στο να αποσπάσουν την υπογραφή και δέσμευση του αθλητή ειναι το TEXAS TECH και το STANFORD UNIVERSITY που βρίσκονται ανάμεσα  στα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του κόσμου και παράλληλα οι ομάδες τους στις κορυφαίες στο ranking του NCAA .

Την απόφαση του ο ταλαντούχος Γκάρντ του ΠΑΟΚ αναμένεται να την πάρει μεχρι το επομενο φθινόπωρο .


Μερικά από τα highlights στο πανευρωπαϊκό παίδων στη Βουλγαρία :


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *