Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Κλωνάρας Δημήτρης : Έτοιμος να πετάξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο μικρός του ΠΑΟΚ


Ο Δημήτρης Κλωνάρας του ΠΑΟΚ μετά τις περσινές εμφανίσεις του, στο πανευρωπαϊκό στην Βουλγαρία με την εθνική ομάδα παίδων όταν και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και άνοδο στην Α κατηγορία αήττητοι αλλά και η προοπτική εξέλιξης του , έχει ήδη απασχολήσει τους σκάουτερ και προπονητές  που βρίσκονται στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αρκετά κολέγια έχουν έρθει σε επαφή με τον ίδιο ή με τον εκπρόσωπο του( Παλιάντζα Βασίλη )  για να του προσφέρουν πλήρη υποτροφία , με σκοπό , φυσικά , να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μετά το επόμενο καλοκαίρι που ενηλικιώνεται για να αγωνιστεί στο κορυφαίο κολεγιακό επίπεδο μπάσκετ του κόσμου .

Σύμφωνα με τις τελυταίες πληροφορίες , Τα κολλέγια που βρίσκονται πιο κοντα στο να αποσπάσουν την υπογραφή και δέσμευση του αθλητή ειναι το TEXAS TECH και το STANFORD UNIVERSITY που βρίσκονται ανάμεσα  στα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του κόσμου και παράλληλα οι ομάδες τους στις κορυφαίες στο ranking του NCAA .

Την απόφαση του ο ταλαντούχος Γκάρντ του ΠΑΟΚ αναμένεται να την πάρει μεχρι το επομενο φθινόπωρο .


Μερικά από τα highlights στο πανευρωπαϊκό παίδων στη Βουλγαρία :


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *