ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελπίδα Εμπελοκήπων | Συγκέντρωση ακαδημιών μπάσκετ

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Εκτός έδρας επικράτηση του Πρωτέα στην Ηλιούπολη 46-63


Παίζοντας πολύ καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Πρωτέα έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Ηλιούπολης και έφτασαν σε μία άνετη νίκη με 46 - 63.

Το παιχνίδι έγινε με έναν διαιτητή γιατί δεν προσήλθε ο β' διαιτητής

Διαιτητές: Μάρος.

Δεκάλεπτα: 11 - 18 , 17 - 29, 23 - 52, 46 - 63.

Μ.Αλέξανδρος Ηλιούπολης: (Κολογοσίδης),Καπνάς,Προδρόμου 4, (1), Λαμπρινάκος, Σταυρόπουλος 8, Κεχαγιάς 4, Αηδονίδης 7(1), Παράσχος 8, Κατσαβριάς 12, Ποντικάκης 3(1).

Πρωτέας: (Γουναρίδης ), Γιαννακούδης 15 (1), Δισερής 9 , Αδαμούδης 2, Συμεωνίδης 17, Λαγούρος Π, Μόσχου 3, Λαγούρος Ζ.Αγγελίδης 3 ,Θειακός 4.

ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *