Ο Μακεδονικός καλοσωρίζει τον Θοδωρή Χατζίδη

Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη. Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι. Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική.

Εκτός έδρας επικράτηση του Πρωτέα στην Ηλιούπολη 46-63


Παίζοντας πολύ καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Πρωτέα έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Ηλιούπολης και έφτασαν σε μία άνετη νίκη με 46 - 63.

Το παιχνίδι έγινε με έναν διαιτητή γιατί δεν προσήλθε ο β' διαιτητής

Διαιτητές: Μάρος.

Δεκάλεπτα: 11 - 18 , 17 - 29, 23 - 52, 46 - 63.

Μ.Αλέξανδρος Ηλιούπολης: (Κολογοσίδης),Καπνάς,Προδρόμου 4, (1), Λαμπρινάκος, Σταυρόπουλος 8, Κεχαγιάς 4, Αηδονίδης 7(1), Παράσχος 8, Κατσαβριάς 12, Ποντικάκης 3(1).

Πρωτέας: (Γουναρίδης ), Γιαννακούδης 15 (1), Δισερής 9 , Αδαμούδης 2, Συμεωνίδης 17, Λαγούρος Π, Μόσχου 3, Λαγούρος Ζ.Αγγελίδης 3 ,Θειακός 4.

ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *