ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Future Stars : Συγχαρητήρια στον διαιτητή Φίλλιο ..παρά την ήττα
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3/2018,   ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-9, 37-20, 55-23, 76-33
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φίλλιος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ: (Μοσχούδας): Κικιμίδης, Τσακούμας, Στρυβάκης 14, Κρίτζιας 10, Κατσίκης 14, Πετηφάνης, Βογιατζης Κ. 13, Τσεμεκίδης, Χατζηεμανουηλίδης, Βογιατζής Χ. 16, Μπογιατζής 9.
Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Παπαδόπουλος-Πολίτης): Οικονομίδης Ν., Κουγιουμτσίδης Κ. 2, Μαράνος Δ. 2, Ναϊσίδης Θ. 16, Παπούδης Λ. 6, Παπαβλασίου Δ. 1, Κουτσουρνάς Δ. 2, Πάγκαλος Κ., Σίμο Ορέστης., Καραϊσαρλίδης Γ., Αθανασιάδης Σ., Πάγκαλος Β.,
Ι. Πολίτης: Μετά το τέλος του αγώνα, παρότι τα «Future Stars» του Συλλόγου Α.Σ ΦΟΙΝΙΚΑ Καλαμαριάς έχασαν από μία ανώτερη ομάδα, έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα  λέγοντας ότι τέτοιοι διαιτητές τιμούν τον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά σέβονται το ίδιο το άθλημα και τους αθλητές που αγωνίζονται. Συγχαρητήρια και πάλι κ. Φίλιο! 

Στάλθηκε από  Future Stars


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *