ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Καταπληκτικό τριήμερο του Παναθλητικού με Daniel Hackett, Εβίνα Μάλτση και Euroleage| Pics


Ένα φανταστικό τριήμερο, που όλα τα παιδιά θα ήθελαν να ζήσουν , παρέα με αθλητές από την ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και παρακολουθώντας τον αγώνα Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ , πέρασαν οι μικρές αθλήτριες των ακαδημιών του Παναθλητικού Συκεών.
Το μενού δεν περιλάμβανε όμως  μόνο φωτογραφίσεις και αγώνα ευρωλίγκας. Οι μικρές αθλήτριες έδωσαν  φιλικούς αγώνες με  τα αντίστοιχα πολύ δυνατά τμήματα του Αθηναϊκού και της Δάφνης Αγ. Δημητρίου.
Φυσικά δεν μπορούσαν το Σαββατόβραδο να μην επισκεφτούν Ακρόπολη, Μοναστηράκι και Γλυφάδα .
Και επειδή Κυριακή χωρίς Α1 γυναικών δεν υπάρχει , ακόμη τουλάχιστον, οι μικρές πήγαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος Πρωτέας Βούλας  - Παναθλητικός Συκεών για να υποστηρίξουν το γυναικείο τμήμα της ομάδας.
Η διοίκηση του Παναθλητικού Συκεών ευχαριστεί θερμά τις ομάδες του Ολυμπιακού, Αθηναϊκού, Δάφνης Αγ. Δημητρίου, Πρωτέα Βούλας για την φιλοξενία 
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *