ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Στην επόμενη φάση με νίκη οι μικροί του Γουναρίδη


Στο τελευταίο παιχνίδι για την φάση των ομίλων η ομάδα του Μακεδονικού επικράτησε των Αμπελοκήπων-Μενεμένης με 47-34 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.


Διαιτητές: Μιμηκόπουλος - Ανδρέου.

Δεκάλεπτα :10 - 12, 15 - 28, 21 - 40, 34 -46 31.

Αμπελόκηποι -Μενεμένης:( Μαλτέζος),Τζανή 8, Καραγιαννίδης 2, Τσελεκίδης 18, Παπαδημητρίου 6, Τόνα, Χαναίδης, Σαραφάς

Μακεδονικός:( Γουναρίδης ),Παπαδόπουλος , Καλαιτζής 6, Καράκαρης , Κυλαντωνίδης 2, Καβούκης 6, Μποσταντζής 4, Αμπατζίδης 2, Λαζαρίδης 2, Κιορπές 2, Καραγκιόζης 6, , Παπαδόπουλος Ρ 6,Λαζαρίδης 4,Εμμανουηλίδης 10.

Στάλθηκε από Μακεδονικό

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *