ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ατομικές προπονήσεις μπάσκετ υπό της οδηγίες των coach Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδη

Ο ΑΣ Μακεδονικός γνωρίζοντας απόλυτα την θέληση των αθλητών και αθλητριών να εξελιχθούν στο μπάσκετ, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων υπό τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών Δημήτρη Ιωαννίδη και Σταύρου Γουναρίδηστο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού. Η ατομική προπόνηση είναι ιδανική για αθλητές-τριες , οι οποίοι επιθυμούν να επικεντρωθούν και να τελειοποιήσουν συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μπάσκετ ,μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον χειρισμό της μπάλας , σε τεχνικές shooting, στην ισορροπία του σώματος και στις γρήγορες και δεξιοτεχνικές κινήσεις , σε αρχές άμυνας και στην βελτίωση και διατήρηση της αντοχής και της μυϊκής δύναμης. Επίσης, οι προπονητές εξετάζουν τις κινήσεις των αθλητών κοντά και μακριά από το καλάθι και βοηθούν στην αυτοπεποίθηση και στην μαχητικότητα κάθε αθλητή/-τριας. Σκοπός των προπονήσεων είναι η ανά…

Έκανε το πρώτο βήμα το παιδικό του Μακεδονικού


Σημαντική νίκη για την παιδική ομάδα του Μακεδονικού όπου επικράτησε της ομάδας του Ανατόλια με 72 - 35.Το πρώτο 20λεπτο ήταν αμφίροπο και για τις δύο ομάδες με την ομάδα του Μακεδονικού να παίρνει μια διαφορά 10 πόντων.
Στο δεύτερο 20λεπτο ο Μακεδονικός παίζοντας καλή άμυνα και με εύστοχες επιλογές στην επίθεση κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα την άλλη Κυριακή στο γήπεδο του Ανατόλια
.

Διαιτητές: Τσαρδούλιας - Δημητρακόπουλος .

Δεκάλεπτα :11 - 8, 32 - 22, 46 - 28, 72 - 35.

Μακεδονικος:  ( Γουναρίδης ), Καραγκιόζης 1, Παπαδόπουλος 17, Εμμανουηλίδης 9, Καλαίτζης, Καράκαρης 15, Κυλαντωνίδης 23(2), Καβούκης, Λαζαρίδης, Μποσταντζής 6, Κιορπές, Καλαποθαράκος.

Ανατόλια:  ( Ψαριανός ), Λαμπρέτσας, Παλκογιάννης 2, Νικήτας 6, Ζουρδούμης , Μουρατίδης 5, Αραμπατζής 15, Τσερκεζής 2, Γκαρέλης 2, Σαραφιανός 3, Καφάτος.

Στάλθηκε από Μακεδονικό


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *