ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Κωνσταντινίδης Γιώργος: Θα προσπαθήσουμε για μια μεγάλη νίκη

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο παίκτης των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Κωνσταντινίδης Γιώργος , για το παιχνίδι του πρωταθλήματος του Σαββάτου (24/03/2018, 17.00) μέσα στο Μεσολόγγι με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Future Stars| Οικογενειακό φιλικό


Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00΄- 13:30΄ στο κλειστό γήπεδο του Φοίνικα, το τμήμα ΜΙΝΙ αγοριών της ακαδημίας Future Stars του Συλλόγου Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ προκάλεσε σε «οικογενειακό» φιλικό παιχνίδι το Προπαιδικό & Κορασίδες,  της ίδιας ακαδημίας του Συλλόγου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με ωραίες φάσεις και από τα δύο αγωνιζόμενα τμήματα, υπερισχύοντας το πάθος των αγωνιζομένων για νίκη, χωρίς να λείπουν όμως και οι διαμαρτυρίες για την διαιτησία του coach Ι. Πολίτη από αθλητές & προπονητές.

Τελικά νικητές αναδείχτηκαν  το μεικτό τμήμα Κορασίδων & Παμπαίδων.

Οι γονείς των αθλητών  των τμημάτων που συμμετείχαν στο φιλικό, αποζημίωσαν τα παιδιά τους,  στήνοντας  «τσιμπούσι» έξω από το γήπεδο

με σουβλάκια,  μπιφτέκια, μπριζόλες, σαλάτες, αναψυκτικά, κ.λ.π. και πολύ καλή μουσική!

Όλη αυτή η «κίνηση» - «χειρονομία» των γονέων, έδειξε πόσο κοντά είναι στο τμήμα, αλλά και πόσο «δεμένοι» μεταξύ τους είναι οι αθλητές – αθλήτριες  της ακαδημίας Future Stars.

Στο τέλος όμως όλοι υποτάχτηκαν στην κούραση και κατά τις 17:30΄ αποχώρησαν, έχοντας ένα διήμερο μπροστά τους για ξεκούραση.

Στάλθηκε από Future Stars

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *