ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Future Stars| Οικογενειακό φιλικό


Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00΄- 13:30΄ στο κλειστό γήπεδο του Φοίνικα, το τμήμα ΜΙΝΙ αγοριών της ακαδημίας Future Stars του Συλλόγου Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ προκάλεσε σε «οικογενειακό» φιλικό παιχνίδι το Προπαιδικό & Κορασίδες,  της ίδιας ακαδημίας του Συλλόγου.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με ωραίες φάσεις και από τα δύο αγωνιζόμενα τμήματα, υπερισχύοντας το πάθος των αγωνιζομένων για νίκη, χωρίς να λείπουν όμως και οι διαμαρτυρίες για την διαιτησία του coach Ι. Πολίτη από αθλητές & προπονητές.

Τελικά νικητές αναδείχτηκαν  το μεικτό τμήμα Κορασίδων & Παμπαίδων.

Οι γονείς των αθλητών  των τμημάτων που συμμετείχαν στο φιλικό, αποζημίωσαν τα παιδιά τους,  στήνοντας  «τσιμπούσι» έξω από το γήπεδο

με σουβλάκια,  μπιφτέκια, μπριζόλες, σαλάτες, αναψυκτικά, κ.λ.π. και πολύ καλή μουσική!

Όλη αυτή η «κίνηση» - «χειρονομία» των γονέων, έδειξε πόσο κοντά είναι στο τμήμα, αλλά και πόσο «δεμένοι» μεταξύ τους είναι οι αθλητές – αθλήτριες  της ακαδημίας Future Stars.

Στο τέλος όμως όλοι υποτάχτηκαν στην κούραση και κατά τις 17:30΄ αποχώρησαν, έχοντας ένα διήμερο μπροστά τους για ξεκούραση.

Στάλθηκε από Future Stars

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *