ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Κωνσταντινίδης Γιώργος: Θα προσπαθήσουμε για μια μεγάλη νίκη

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο παίκτης των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Κωνσταντινίδης Γιώργος , για το παιχνίδι του πρωταθλήματος του Σαββάτου (24/03/2018, 17.00) μέσα στο Μεσολόγγι με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΕΚΑΣΘ| Ανακοίνωση : Συγκέντρωση προπονητών/τριών για το τουρνουά παμπαίδων ,παγκορασίδων,μίνι αγοριών και κοριτσιώνΗ  Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης  με την ευκαιρία της  έναρξης των Τουρνουά Μίνι, Παμπαίδων  και  Παγκορασίδων,  καλεί τους προπονητές-τριες των ομάδων που συμμετέχουν σ΄αυτά,  στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 28/02/2018 και ώρα 17:00, προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν την διεξαγωγή  των παραπάνω Τουρνουά.

 Στάλθηκε από την ΕΚΑΣΘ


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *