ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Ανανέωσε και ο ψηλός

Ο νεαρός σέντερ της ομάδος μας Γιώργος Βαιντερλής θα φορά και τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού . Ο ψηλός που πρωταγωνίστησε στην ομάδα Κ-20 των Πεύκων, πήρε χρόνο συμμετοχής στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τον Δημήτρη Γεροφώτη. Η διοίκηση του ευχήθηκε   μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia

Μακεδονικός : Εύκολο απόγευμα του παιδικού με Πρωτέα ( 47-31)Διαιτητές: Λαμπρέλης - Παπαδόπουλος.

Δεκαλεπτα :11 - 4, 21 - 10, 33 - 21, 47 - 31.

Μακεδονικός:( Γουναρίδης),Παπαδοπουλος 6(1), Καλαιτζής, Καράκαρης 4, Κυλαντωνίδης 11, Καβούκης 2, Μποσταντζής 2, Αμπατζίδης 2, Λαζαρίδης 2, Κιορπές 3(1), Καλαντίδης 3, Καλαποθαράκος 8, Παπαδόπουλος Ρ 4.

Πρωτέας Κορδελιού:( Αποστόλου), Κυριακίδης, Γεωργιάδης 4, Αβραμίδης 2, Γιαννακουδης 5, Άμπατζής, Βεβές,Χρυσοβέργης 6, Γρηγοριάδης 4, Τσιπούρας 8, Τσαρουχάς 2, Σδραυκάκης

Στάλθηκε από Μακεδονικό


  Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *