ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Άρης - Ηρακλής 83 - 46 U16 Men HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή , στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης .

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Στόλης και Χατζημιχαηλίδης : Αν παίξουμε σοβαρά θα κερδίσουμε |Vid - Pics


Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού , οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν ,στην έδρα τους, τους Τιτάνες Παλαμά , οι οποίοι , παρά του ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα , θα προσπαθήσουν να σπάσουν την έδρα των αντιπάλων τους.
Παρακολουθείστε τι δήλωσαν οι δυο παίκτες των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, Στόλης και Χατζημιχαηλίδης ,  για τον αγώνα της Κυριακής (Κλειστό Πεύκων 7/1/2018 , 17:00) .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή προπόνηση προετοιμασίας και ακολουθείστε μας στο instagram (GrSpotakia)  και στο Facebook (@grspotakia)Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *