ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - ΠΑΟΚ 62 73 Final4 U18 men highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα μπάσκετ της πρώτης ημέρας της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΘ - Final4 εφήβων , μεταξύ του Μαντουλίδη και του ΠΑΟΚ 62-73.

Περιγραφή Παναγιωτίδης Αλέξανδρος


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μαχητές Πειραματικό : Αρνίδης - Βρογκιστινός στην Pre Game Interview με Καβάλα| Vid - Pics


Παρακολουθείστε τι δήλωσαν ο Βοηθός προπονητής των Μαχητών Πειραματικού , Βρογκιστινός Παναγιώτης και ο Δάνης Αρνίδης , στην Pre Game Interview  της ομάδας , πριν τον δυνατό αγώνα με την ομάδα της Καβάλας .
Η ομάδα των Πεύκων η ποία θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών , για να αναρριχηθεί ακόμη πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα και η ομάδα της Καβάλας η οποία είναι ήδη ψηλά στη βαθμολογία θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη μια νίκη για να παραμείνει ψηλά.

Δείτε τις δηλώσεις και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube  για να ενημερώνεστε άμεσα.


Δείτε τις φωτογραφίες της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα και ακολουθείστε μας στο instagram ( GrSpotakia)  και στο facebook

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *