ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο Μακεδονικός κηρύσσει την ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ως ημέρα πένθους για τον σύλλογο

O Α.Σ.Μακεδονικός ως γνήσιος εκφραστής της Μακεδονικής γης, μετά την συμφωνία που υπεγράφει στις Πρέσπες,

κηρύσσει την σημερινή ημέρα 17 Ιουνίου 2018, ημέρα πένθους για τον σύλλογο μας

και αποφασίζει να προσθέσει δίπλα στο αστέρι της Βεργίνας και τον Λευκό Πύργο,

το εθνόσημο στο έμβλημά του.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού

Παύλος Ανδρώνης

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Στο Medical Fitness Center για την προετοιμασία του με Ολυμπιακό Βόλου | Ευχαριστήρια ανακοίνωση | Pics


Για άλλη μια φορά και για ακόμη ένα παιχνίδι , ίσως από τα κρισιμότερα ,  ο Παναθλητικός Συκεών επέλεξε ένα μέρος της προετοιμασίας του να το πραγματοποιήσει στο Medical Fitness Center. 

"Ευχαριστούμε το Medical Fitness Center για την πολύτιμη συνεργασία που έχει με το γυναικείο τμήμα του Παναθλητικού Συκεών και κυρίως τον Νίκο Βλάχο, ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου για τη βοήθεια του. Τα κορίτσια του Παναθλητικού γυμνάστηκαν και αυτή την εβδομάδα, στον εξελιγμένο χώρ ,ο με τον Δάνη Αρνίδη να τις προετοιμάζει για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου , στο θέμα της φυσικής κατάστασης.
Το Medical Fitness Center είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο πρόληψης, αντιμετώπισης και ενδυνάμωσης με επιστημονική και θεραπευτική κατεύθυνση. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε όργανα τελευταίας τεχνολογίας με κάθε μηχάνημα να διαθέτει ειδικό υπολογιστή όπου αξιολογείται η δύναμη και η αντοχή μέσω τεχνολογίας biofeedback. Επιπλέον παρέχει εξειδικευμένες μετρήσεις και αναλύσεις υγείας, όπως: Μέτρηση δύναμης, μέτρηση και αξιολόγηση για τη σπονδυλική στήλη, μετρήσεις για την απόδοση και τις σωματικές λειτουργίες. "

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *