ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - ΠΑΟΚ 62 73 Final4 U18 men highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα μπάσκετ της πρώτης ημέρας της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΘ - Final4 εφήβων , μεταξύ του Μαντουλίδη και του ΠΑΟΚ 62-73.

Περιγραφή Παναγιωτίδης Αλέξανδρος


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

GrSpotakia | ΠΣ Ευκαρπίας - ΣΑΠΚ Νεάπολης 71 - 58 Highlights

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ Νέων της ΕΚΑΣΘ στα πλαίσια της προκριματικής φάσης, μεταξύ του ΠΣ Ευκαρπίας και του ΣΑΠΚ Νεάπολης.
Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Νεάπολης είχε καλά διαστήματα , κυρίως στις αρχές των ημιχρόνων , όμως δεν είχε την ανάλογη διάρκεια για να πετύχει τη νίκη.
Ο ομάδα της Ευκαρπίας είχε το προβάδισμα από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και έπειτα και πολλά καλά διαστήματα με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη.

Δείτε το βίντεο και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *