ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Άρης - Ηρακλής 83 - 46 U16 Men HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή , στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης .

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Παναθλητικός Συκεών : Δυο ακόμη μεγάλες εταιρείες χορηγοί | Ανακοίνωση


«Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τις εταιρείες ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΕ & CITROEN ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ  οι οποίες για την επόμενη σεζόν θα είναι Βασικοί Χορηγοί της γυναικείας ομάδας».
Μετά τις μεγάλες χορηγικές συνεργασίες του συλλόγου με την Epsilon Net, την ALWAYS, την VOI NOI, τα Μανιτάρια Κεχαγιά, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ, την AQUA TRADE, την ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ Μεταφορική άλλα 2 γνωστά επιχειρηματικά ονόματα της Βορείου Ελλάδος συμμετέχουν στο φετινό χορηγικό πρόγραμμα του Παναθλητικού.
Η Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ιδρύθηκε το 1987, στοχεύοντας στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών ειδών γραφείου, χειροτεχνίας και προϊόντων license. Η εταιρεία καλύπτει την ελληνική αγορά, με κεντρικά γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και δίκτυο πωλήσεων το οποίο προωθεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες τις Ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και στην ευρύτερη αγορά της Κύπρου και των Βαλκανίων.
Η Citroen Γιαννίρης αποτελεί μια από τις ιστορικότερες και πιο αξιόπιστες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται από το 1985 μέχρι σήμερα. Η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες, είναι τα διαπιστευτήρια της στην 30χρονη και πλέον λαμπρή πορεία της Citroen Γιαννίρης, ενώ η αναγνωρισιμότητα και το κύρος της όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν, ώστε η επωνυμία Γιαννίρης στη Β. Ελλάδα, να έχει ταυτιστεί με το brand της Citroen.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *