ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΠΕΥΚΑ SHOOTING CAMP 27-28-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Σε συνέχεια του Development Camp του καλοκαιριού οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων θα πραγματοποιήσουν Shooting Camp στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα το camp θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες 27-28-29 Δεκεμβρίου και ώρες από 11:00-15:00 στο ΔΑΚ Πεύκων. Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2004 ως το 2000 από οποιαδήποτε πόλη ή σωματείο. Στις εξτρά παροχές θα υπάρχουν σαντουιτς, χυμοι και νερά για όλους τους αθλητές.  Το κόστος ανέρχεται στα 30 ευρώ για όλο το τριήμερο.

Πληροφορίες Νίκος Χασόπουλος 6972707082
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *