ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Επένδυση με Γουναρίδη, στις υποδομές της η Ελπίδα Αμπελοκήπων | Ανακοίνωση

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

«Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | Αγώνας για την Παγκόσμια μέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες | Pics


Την Τετάρτη 6/12 διοργανώθηκε από το Δήμο Θερμαϊκού για μια ακόμη χρονιά αγώνας βετεράνων μπάσκετ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας ΑΜΕΑ.

Αντίπαλοι τέθηκαν οι ομάδες βετεράνων Θεσσαλονίκης και Δήμου Θερμαϊκού σε έναν αγώνα με μοναδικό νικητή την αποδοχή, την κατανόηση και την αλληλεγγύη. Φυσικά και τις δυο ομάδες στελέχωσαν μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη διάθεση οι βετεράνοι συμμετείχαν στον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να τιμήσουν τους αθλητές και τους συλλόγους ΑΜΕΑ καθώς και το Δήμο Θερμαϊκού που διοργάνωσε τον αγώνα. Για ιστορικούς λόγους αναφέρουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 78-63.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος Κλειώ Thessaloniki και παρουσίασε το Goalball, ένα ομαδικό παραολυμπιακό άθλημα σχεδιασμένο για αθλητές με προβλήματα ορασης.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «ΑΝΑΤΟΛΗ » και φέτος συμμετείχε παρουσιάζοντας δράσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια του προγράμματός του.

Σύλλογοι εθελοντών διασωστών του Δήμου Θερμαϊκού βοήθησαν με την παρουσία τους στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης ο οποίος φιλοξένησε την εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο της Άνω Περαίας, τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών καθώς και τους συλλόγους «Κλειώ» και «Ανατολή» για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Προς τιμή των συμμετεχόντων δόθηκε γεύμα όπου επικράτησε θαυμάσια ατμόσφαιρα και στο τέλος όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά τιμώντας την ημέρα με σύνθημα

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ! ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ !!»

thessalonikimaxibasketball


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *