ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

2nd Pefka Basketball Camp 2018 | Vid - Pics

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2nd  Pefka Basketball Camp 2018 , υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Νίκου Χασόπουλου.
Υπερδιπλάσια η συμμετοχή των παιδιών , σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά όλης της πόλης .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Νίκος Χασόπουλος , και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες και ακολουθείστε μας στο fecebook,Instagram, twitter
.

Μακεδονικός : Φιλικά στην Καστοριά εν όψει εορτών για παμπαίδες και παίδες |Pics


Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των αθλητών του και λίγο πριν τα Χριστούγεννα παμπαίδες και παίδες της ακαδημίας μπάσκετ του Μακεδονικού είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στις 23 Δεκεμβρίου στο κλειστό ΔΑΚ της Καστοριάς αντιμετωπίζοντας σε φιλικούς αγώνες τα αντίστοιχα τμήμα του Α.Σ.Καστοριάς.

Οι αθλητές του Μακεδονικού ,μετά και την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εορτών,  είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν ακόμα περισσότερο μέσα από τα φιλικά αυτά καθώς και να αποκομίσουν ευχάριστες εμπειρίες από την εκδρομή φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τους αθλητές μεταξύ τους.

Μετά τα φιλικά το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων μαζί με τους αθλητές έφαγαν ως μια μεγάλη οικογενειακά σε κοντινό εστιατόριο της περιοχής και αφού πραγματοποίησαν μικρή βόλτα στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη.

"Ο Α.Σ.Μακεδονικός θέλει να ευχαριστήσει θερμά του υπεύθυνους του συλλόγου του Α.Σ.Καστοριάς για την άψογη φιλοξενία τους ανταποδίδοντας φυσικά σε μελλοντική επίσκεψή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης."


Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *