ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

FULL GAME | ΠΑΣ Γιάννινα - Πάνθηρες Καβάλας 60 - 24 22/06/2018

Παρακολουθείστε τον αγώνα  της 3ης ημέρας του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου γυναικών , μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και των Πανθήρων Καβάλας .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YoutubeΜη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Μακεδονικός: Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στη Λάρισα για τα τμήματα junior της ακαδημίας μπάσκετ | Pics


Φιλικές αναμετρήσεις σε συνδυασμό με πολλή διασκέδαση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σάββατο που πέρασε 16 Δεκεμβρίου οι μικροί αθλητές του συλλόγου στην Λάρισα, με την συνοδεία προπονητών αλλά και γονέων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας φιλοξένησε τα τμήματα junior του συλλόγου στο τοπικό κλειστό γήπεδο. Οι μικροί αθλητές του Μακεδονικού αντιμετώπισαν σε φιλικές αναμετρήσεις τα αντίστοιχα τμήματα του Γ.Σ.Νίκαιας και στο τέλος των αγώνων κεράστηκαν στα πλαίσια της φιλοξενίας κρουασάν χυμούς και μελομακάρονα.

Μετά τους αγώνες προπονητές, παιδιά και γονείς του Μακεδονικού έφαγαν οικογενειακά όλοι μαζί σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής ενώ στην συνέχεια της εκδρομής επισκέφτηκαν «Το Πάρκο των Ευχών» της πόλης της Λάρισας διασκεδάζοντας όλοι μαζί, μπαίνοντας από πολύ νωρίς στο πνεύμα χριστουγέννων.

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί θερμά τον Γυμναστικό Σύλλογο Νίκαιας για την άψογη φιλοξενία του στο γήπεδο και φυσικά θα ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία σε μελλοντική εκδρομή της ομάδας της Νίκαιας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *