ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαντουλίδης - Άρης 84 - 55 U16 Men HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ παίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Μαντουλίδη και του Άρη  στα πλαίσια της Β' Β φάσης .

Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Τα φιλικά της Future Stars | Pics


Οι άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω ακατάπαυστης βροχόπτωσης, το Σάββατο 2/12/2017, δεν στάθηκαν  εμπόδιο σε γονείς & αθλητές-τριες της ακαδημίας basketball «FUTURE STARS» του Συλλόγου Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ Καλαμαριάς, να μετακινηθούν στην Καλλικράτεια για φιλικά παιχνίδια με  αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Συλλόγου  «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» Καλλικράτειας.
Η φιλοξενία των υπευθύνων του Συλλόγου  του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» ήταν άψογη, καθώς οι γονείς, φίλοι, συνοδοί των αθλητών, αντάμειβαν με θερμά χειροκροτήματα  τις προσπάθειες όλες των παιδιών. 
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *