ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

2nd Pefka Basketball Camp 2018 | Vid - Pics

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2nd  Pefka Basketball Camp 2018 , υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Νίκου Χασόπουλου.
Υπερδιπλάσια η συμμετοχή των παιδιών , σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά όλης της πόλης .

Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων , Νίκος Χασόπουλος , και μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τις φωτογραφίες και ακολουθείστε μας στο fecebook,Instagram, twitter
.

Τεστ FMS και ανάλυση σώματος και λιπομέτρηση για τα κορίτσια του Παναθλητικού |Vid & Pics


Υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδιακής προπονήτριας και προπονήτριας της ομάδας του Παναθλητικού Συκεών Ελένης Καφαντάρη , τα κορίτσια της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ FMS  και σε ανάλυση σώματος και λιπομέτρησης .

Τί είναι το τεστ FMS :

Θεμέλιο του FMS αποτελεί ένα δεκάλεπτο τεστ το οποίο απαρτίζεται από 7 απλές ασκήσεις (Figure 1) με μία βαθμολογική κλίμακα από το 0 έως το 3 (Tab.1) ή με ένα απλό αποτέλεσμα θετικού – αρνητικού, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί να διαπιστωθεί αντικειμενικά και ποσοτικά:
-Το μέτρο της αντοχής σε τραυματισμούς, δηλαδή η πιθανότητα ανέπαφων τραυματισμών – αυτοτραυματισμών

-Η αναγκαιότητα ιατρικής θεραπείας ή φυσιοθεραπείας
τυχόν υφιστάμενη αδυναμία ή ασυμμετρία η οποία προκαλεί τις όχι απο τον συγκεκριμένο αθλητή αναμενόμενες αναμενόμενες επιδόσεις

-Το αν η παραμόρφωση του προτύπου κίνησης πρέπει να αποδοθεί σε ένα πρόβλημα κινητικότητας ή σταθερότητας
το ποιες διορθωτικές στρατηγικές θα πρέπει αντίστοιχα να εφαρμοσθούν και με ποια σειρά

Στην ανάλυση σώματος και λιπομέτρησης μετρήθηκαν :

-Βάρος, Μάζα Σκελετικών Μυών, Μάζα Λιπώδους Ιστού, Σχέση Βάρους/Ύψους, Συνολική ποσότητα υγρών σώματος, Δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ), Ποσοστό λίπους, Βαθμός Παχυσαρκίας, Ιδανικό Βάρος-Σκορ Ανάπτυξης, Βασικός μεταβολικός ρυθμός (BMR)).

Το τεστ FMS και η ανάλυση σώματος και λιπομέτρηση πραγματοποιήθηκαν , στο Γυμναστήριο Medical Fitness Center Μιχάηλ Ψελλου 11, Κηφισιά.

Πολλές ευχαριστίες στον Νίκο Βλάχο για τις μετρήσεις που προσέφερε στα κορίτσια σε συνεργασία με την Ελένη Καφαντάρη.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *