ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Απόλλων Καλαμαριάς - ΓΑΣ Κομοτηνής 73 - 69 Γ εθνική highlights

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ του 4ου ομίλου της Γ εθνικής μεταξύ του Απόλλων Καλαμαριάς και του ΓΑΣ Κομοτηνής . Μια καλή νίκη για την ομάδα του Πόλυ Γεωργιάδη , απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube 
Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία. Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Τεστ FMS και ανάλυση σώματος και λιπομέτρηση για τα κορίτσια του Παναθλητικού |Vid & Pics


Υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδιακής προπονήτριας και προπονήτριας της ομάδας του Παναθλητικού Συκεών Ελένης Καφαντάρη , τα κορίτσια της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ FMS  και σε ανάλυση σώματος και λιπομέτρησης .

Τί είναι το τεστ FMS :

Θεμέλιο του FMS αποτελεί ένα δεκάλεπτο τεστ το οποίο απαρτίζεται από 7 απλές ασκήσεις (Figure 1) με μία βαθμολογική κλίμακα από το 0 έως το 3 (Tab.1) ή με ένα απλό αποτέλεσμα θετικού – αρνητικού, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί να διαπιστωθεί αντικειμενικά και ποσοτικά:
-Το μέτρο της αντοχής σε τραυματισμούς, δηλαδή η πιθανότητα ανέπαφων τραυματισμών – αυτοτραυματισμών

-Η αναγκαιότητα ιατρικής θεραπείας ή φυσιοθεραπείας
τυχόν υφιστάμενη αδυναμία ή ασυμμετρία η οποία προκαλεί τις όχι απο τον συγκεκριμένο αθλητή αναμενόμενες αναμενόμενες επιδόσεις

-Το αν η παραμόρφωση του προτύπου κίνησης πρέπει να αποδοθεί σε ένα πρόβλημα κινητικότητας ή σταθερότητας
το ποιες διορθωτικές στρατηγικές θα πρέπει αντίστοιχα να εφαρμοσθούν και με ποια σειρά

Στην ανάλυση σώματος και λιπομέτρησης μετρήθηκαν :

-Βάρος, Μάζα Σκελετικών Μυών, Μάζα Λιπώδους Ιστού, Σχέση Βάρους/Ύψους, Συνολική ποσότητα υγρών σώματος, Δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ), Ποσοστό λίπους, Βαθμός Παχυσαρκίας, Ιδανικό Βάρος-Σκορ Ανάπτυξης, Βασικός μεταβολικός ρυθμός (BMR)).

Το τεστ FMS και η ανάλυση σώματος και λιπομέτρηση πραγματοποιήθηκαν , στο Γυμναστήριο Medical Fitness Center Μιχάηλ Ψελλου 11, Κηφισιά.

Πολλές ευχαριστίες στον Νίκο Βλάχο για τις μετρήσεις που προσέφερε στα κορίτσια σε συνεργασία με την Ελένη Καφαντάρη.ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *