ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου : Eξασφάλισε την συμμετοχή του στην Β΄ φάση των εφήβων


Το εφηβικό του Κεραυνού Ωραιοκάστρου  σήμερα κέρδισε το ICBS με 77-62 και εξασφάλισε την συμμετοχή του στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Ύστερα από ένα κακό 1ο ημίχρονο όπου τέλειωσε με σκορ 30-27, ο Κεραυνός  ανέβασε στροφές στο 3ο δεκάλεπτο όπου με την ευστοχία έξω από την γραμμή των 6.75 δεν άφησε στην αντίπαλη ομάδα περιθώρια αντίδρασης.

Διαιτητές: Δημακόπουλος, Κασόλης

Δεκάλεπτα:14-14, 30-27, 53-39, 77-62

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Βαρυτιμίδης): Νικολαϊδης 2, Πατρώνας 3, Παυλίδης 2, Σεραφείμ 2, Σταυρόπουλος 16(2), Πατσιαβούρας Θ. 20(3), Βερβίτης 6, Καλαϊτζής 19(2), Χονδρογιώργης, Αλεξίδης 2, Πατσιαβούρας Ι. 5(1)

ICBS (Ντουβαλέτης): Τοκαλάκης, Ναϊσίδης, Σοφικίτης 6, Καραγιαννίδης 3(1), Λυπιρίδης 32(3), Γαβράς 14(2), Στουγιάννης 7

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *