ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Ελένη Καφαντάρη : Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί την Κυριακή - Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο

Χαρά και μεγάλη αισιοδοξία γέμισε στον κόσμο του Παναθλητικού η προπονήτρια της περσινής επιτυχημένης σεζόν , Ελένη Καφαντάρη , η οποία μοιάζει μια από τις καταλληλότερες λύσεις , μετά την παραίτηση του Γιώργου Ατακτίδη και του βοηθού του Σίμου Μαρβάκη.
Στο κόσμο της ομάδας πλέον επικρατεί η πεποίθηση ότι η ικανότατη coach  θα πετύχει , για άλλη μια χρονιά τοn στόχο της ομάδας , που πλέον δεν είναι άλλος από την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Με τη σειρά της η διοίκηση , για άλλη μια αγωνιστική και για να ενισχύσει τη δυναμικότητα της ομάδας προσφέρει δωρεάν είσοδο σε όλους , με σκοπό να απολαύσουν το γυναικείο μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας ,αλλά και σε όσους έχουν την περιέργεια να παρακολουθήσουν γυναικείο μπάσκετ, την ευκαιρία να το κάνουν εντελώς δωρεάν.

Παρακολουθείστε τι δήλωσε στην πρώτη της φετινή συνέντευξη η Ελένη Καφαντάρη στο GrSpotakia  .

Μη ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *