ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νίκος Δουβίτσας : Με πολλά προβλήματα στο Κερατσίνι

Επόμενος αγώνας για την Νίκη Λευκάδας, αυτός κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας (25/2-14:00), με την ομάδα όμως να έχει αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της.

Ο προπονητής της ομάδας ,Νίκος Δουβίτσας ,τα ανέλυσε στο nikilefkadaswbc.gr:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς δεν κάναμε καμία προπόνηση, όπως θα θέλαμε. Η Τσέρου και η Τσινέκε έχουν πυρετό και η Ντάναμ πονάει στο δεξί γόνατο, έκανε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει και πόσο.

Είναι προφανές ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αθήνα σχεδόν με μία πεντάδα. Ο Φάρος είναι ένα σύνολο πολύ καλοδουλεμένο, που ακόμα και όταν δεν παίζει καλά βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Σίγουρα η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί»

Στάλθηκε από Νίκη Λευκάδας 

Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.
Κάντε Like , Share …

Το παιδικό τμήμα της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ αρωγός στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ΦΙΛΥΡΟ


Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η Διοίκηση της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, η οποία τοποθέτησε στην νέα στολή του παιδικού τμήματος, δίπλα από το σήμα του συλλόγου, το λογότυπο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ΦΙΛΥΡΟ.

Στόχος η προβολή του έργου του παιδικού χωριού, η ευαισθητοποίηση των αθλητών, των οικογενειών τους και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.

Οι άνθρωποι της διοίκησης επέλεξαν μέσω της προβολής να βοηθήσουν το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, ένα αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Σταυρούπολη, πάνω στην κορυφή του Φιλύρου. Συμβάλουν έτσι στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ελληνικού Παιδικού Χωριού να καλύψουν την έλλειψη ενός χώρου για μακροχρόνια φιλοξενία ορφανών και εγκαταλελειμμένων παιδιών ή προερχομένων από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον και να παρέχουν οικογενειακή στήριξη, ασφάλεια και αγωγή.

Επιπλέον αποφασίστηκε να τοποθετηθεί στην είσοδο του γηπέδου κουτί συλλογής χρημάτων, κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, κατά την είσοδο των φιλάθλων στους αγώνες όλων των τμημάτων αλλά και κατά την διάρκεια προπονήσεων των ακαδημιών τα Σαββατοκύριακα, για την οικονομική ενίσχυση του έργου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στο ΦΙΛΥΡΟ.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ΦΙΛΥΡΟ
Σκοπός του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είναι η μόνιμη και μακροχρόνια παροχή φροντίδας, μόρφωσης, στέγης και ψυχολογικής στήριξης των παιδιών στη βάση της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης και των αρχών της Παιδαγωγικής και της Ψυχολογίας. Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους. Ο σκοπός αυτός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κατά το πρότυπο της οικογένειας που αποτελεί το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται η ψυχονοητική ανάπτυξη και κοινωνική ένταξη των παιδιών που έχουν χάσει την στήριξη αυτή και που είναι απαραίτητη για να ενταχθούν ως αυτόνομα και ολοκληρωμένα μέλη στην Ελληνική κοινωνία.

Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φαντασθεί. Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’ αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *