ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Εύκολο απόγευμα για τις κορασίδες του Παναθλητικού


Από την αρχή του παιχνιδιού και με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι κορασίδες του Παναθλητικού πήραν διψήφια διαφορά την οποία μεγάλωσαν έως το τέλος του αγών α και πήραν μια εύκολη νίκη με 27-80

Διαιτητές : Τέγος , Αζάς

Δεκάλεπτα : 4-27,11-39,13-61,27-80

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου ( Νταλής ) : Διδούδη,Προβατάρη, Χύσα, Αχμέτη 8, Τσιτσέλη, Διδούδη Μ 1, Μπουγιουκλή 5, Τσακουρίδου , Κουτούδη 9(1), Τακίδου 2, Στάμου 2.

Παναθλητικός Συκεών ( Γιαννάτση) : Παπασταύρου 8, Μπαρμπαλιού 11(1), Αργύρη, Κωνσταντινίδου 3, Κουλιου Δ 6, Θεοδοσίου 7, Παπαμιλτιάδου 6, Μελενικιώτου 12, Ματσούκα 6, Αναγνωστοπούλου 9, Κουλιού Ι 12, Κουζλόγλου.

Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *