ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων | Έκλεισε ο Γιώργος Ελευθεριάδης| Ανακοίνωση

Μια νέα προσθήκη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδος μας.
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης θα είναι για τον επόμενο χρόνο παίκτης της ομάδος μας. Ο δυναμικός νεαρός γκαρντ που έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία από τη θητεία του στον Ερμή Λαγκαδά θα βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας. Με όπλο του τη δυνατή άμυνα αλλά και τη δημιουργία θα αποτέσει μια λύση για τον coach Γεροφώτη και στις 2 θέσεις των γκαρντ.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά για τη συνεργασία της στο δανεισμό του παίκτη. Εμείς από τη μεριά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς.


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Δουβίτσας : Ακόμη μια κακή διαιτησία


Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας κ. Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι παίκτριές μας για το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν, άσχετα από το γεγονός ότι χάσαμε το ματς. Στα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου βγήκε εκτός η Dunham, που μέχρι εκείνο το σημείο έχι σημειώσει 15 πόντους. Επιπλέον η Austria έπαιζε με πολύ σοβαρό τραυματισμό σε δάκτυλο του δεξιού της χεριού. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και στις αθλήτριές μας. Θα συνεχίσουμε τις δυνατές προπονήσεις και σίγουρα σύντομα η δικαίωση θα έρθει.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα μας εκτέλεσε τις μισές βολές σε σχέση με τον αντίπαλο. Οι διαιτητές έδωσαν όλες τις επαφές στις προσπάθειες του αντιπάλου, ενώ σε εμάς αυτό συνέβη σε τρεις μόνο φορές μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα θεωρώ άπειρο τον δεύτερο διαιτητή για τέτοιου είδους παιχνίδια και αυτό φάνηκε στα σφυρίγματά του»
Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά  στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *