ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1320€ - ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Παναθλητικός Συκεών - Ηρακλής 65 - 51 U16 women finals HL

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα του αγώνα μπάσκετ των κορασίδων της ΕΚΑΣΘ , μεταξύ του Παναθλητικού Συκεών και του Ηρακλή , στα πλαίσια της τελικής φάσης .


Μη ξεχνάτε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube


Μη ξεχνάτε το διαγωνισμό μας .Μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε τα λάδια και τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας , τουλάχιστον για μια 3ετία.Κάντε Like , Share και tag έναν φίλο σας . Τόσο εύκολα και τόσο απλά στο διαγωνισμό που υπάρχει στη σελίδα μας στο facebook GrSpotakia.

Δωρεάν η είσοδος στο Παναθλητικός Συκεών - Πρωτέας Βούλας

Ο Παναθλητικός Συκεών με τη φετινή ,τεράστια , προσπάθεια που καταβάλει στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών χρειάζεται τον κόσμο δίπλα του. Τον κόσμο που ανέκαθεν τον στήριζε διαχρονικά με τη δύναμη και την ώθηση της υποστήριξής του μέσα στο κλειστό του Επταπυργίου.
Την Κυριακή 3/12 στις 13:30  , η ομάδα του Παναθλητικού καλεί τον κόσμο της για άλλη μια φορά να δώσει το βροντερό παρόν , σε ένα απ΄τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν και να βοηθήσει εμπράκτως την ομάδα  έτσι ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.
Η είσοδος στο κλειστό του Επταπυργίου θα είναι δωρεάν , για να μπορέσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας να παραβρεθούν στο γήπεδο .


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *